فا تولز ، ابزار رایگان وبمستر
طرز تهیه قطاب یزدی
loading...

سایت تفریحی لیمو

لیمو بازدید : 301 يکشنبه 30 آبان 1395 زمان : 23:22

مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :


زرده تخم مرغ =۲ عدد

روغن جامد آب شده =۱۰۰ گرم

ماست =۱۰۰ گرم

آرد =به مقدار لازم

پودر قند =به مقدار لازم

مواد لازم برای درون قطاب :

پودر بادام =۲۰۰ گرم

پودر شکر =۱۰۰ گرم

پودر هل =۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه قطاب یزدی :


ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.


در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.

خمیر را به قطر 3 میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید. دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.


دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.


پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.


سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.


طرز تهیه مواد میانی قطاب:


در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کنید. در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می توانید 2 تا 3 قاشق سوپخوری گلاب را کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.

تزیین سفره هفت‌سین با هنر پتینه
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 26

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 135
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 51
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 77
  • بازدید ماه : 3080
  • بازدید سال : 3080
  • بازدید کلی : 318970
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی